Sandviks Gård - hyra stuga? Svenska Deutsch English
Sandviks Gård
BOENDE | BOKINGSKALENDER | SE & GÖRA | VÄGBESKRIVNING | LÄNKAR | HEM

  Fiskartorpet Övre
  Fiskartorpet Nedre
  Gårdsflygeln
  Gårdshuset
  Ekhagen
  Ekkullen
  Ekudden
  Emmaholm
  Lillsjöstugan
  Gårdshuset

Gårdshuset är en rymlig lägenhet (90 m2) för upp till 8 personer. Lägenheten har två bostadsplan och ligger i en större gårdsbyggnad. På nedre plan finns ett stort kök med kyl/frys och diskmaskin, två extrabäddar i bäddsoffa, även ett sovrum med 2 bäddar samt badrum med toalett och dusch.

Övre plan har ett sovrum med 2 bäddar samt vardagsrum med två extrabäddar i bäddsoffa. I anslutning finns även ett enkelt sovrum med 4 bäddar varav två resårbäddar och en våningssäng.

Vid huset finns två uteplatser och grill finns att tillgå. Tvättstuga finns i närliggande gårdsbyggnad. Huset har köksutrustning. Förbrukningsartiklar och lakan medtages och hyresgästen städar själv. Det finns centraldammsugare.

Gårdshuset är en rustik lägenhet med gott om plats och stora ytor för barn att leka även utomhus. 400 m till badklippor. Vackra markerade promenadstigar 2,5 km och 4 km. Östgöta leden passerar också gården. Det är bra fiske i Valdemarsviken, abborre, gädda och gös. Strömming finns det gott om på försommaren och kan rökas i vår fiskrök. Roddbåt finns att låna.

Gårdshuset

Gårdshuset

Gårdshuset

Gårdshuset

Gårdshuset

Gårdshuset

Gårdshuset

Gårdshuset

Gårdshuset

Gårdshuset

Pris: Vecka 27-33, 6000 kr/vecka. Övrig tid 5000 kr/vecka.

Bokning: Stugan hyrs ut veckovis. Se om det är ledigt i bokningskalendern.


Sandviks Gård . 615 91 VALDEMARSVIK . 0123-101 00 . info@sandviksgard.se