Sandviks Gård - hyra stuga? Svenska Deutsch English
Sandviks Gård
BOENDE | BOKINGSKALENDER | SE & GÖRA | VÄGBESKRIVNING | LÄNKAR | HEM

  Fiskartorpet Övre
  Fiskartorpet Nedre
  Gårdsflygeln
  Gårdshuset
  Ekhagen
  Ekkullen
  Ekudden
  Emmaholm
  Lillsjöstugan
  Fiskartorpet nedre

Fiskartorpet har två lägenheter och kan hyras veckovis hela året samt dygnsvis under höst, vinter och vår. Man kan hyra en eller båda lägenheterna. Från stugan har man fin utsikt över Valdemarsviken samt över åkrar, skogsmark och gårdshusen.

Lägenheten på nedre plan har ett sovrum med två enkelsängar samt ett sovrum med en våningssäng samt en bäddsoffa för två i vardagsrummet. Kombinerat kök med allrum, köksbord med 7 platser. Köket har kyl och frys, spis med ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare och är utrustat med porslin, bestick, kastruller ugnsformar mm. Allrummet har soffa som går att bädda ut till två separata sovplatser, TV och braskamin för myseldning. Ved finns att hämta i vedförråd. Toalett med dusch och tvättmaskin. Uppvärmning med luftvärmepump.

Utanför huset finns en stor altan med utemöbler och utsikt över Valdemarsviken. En roddbåt i Valdemarsviken för fiske eller badturer ingår i hyran. Gemensam grillplats och fiskrök finns på gården. En roddbåt i en närbelägen insjö med bra fiske för gädda och abborre ingår också men båten delas av flera hyresgäster. Vid insjön kan man också hyra en vedeldad bastu.

Bilar parkeras utanför huset. Vackra promenadstigar i skog och mark. Östgötaleden passerar Sandvik mot Gryt eller Valdemarsvik om man vill gå långt.

Fiskartorpet

Fiskartorpet

Fiskartorpet

Fiskartorpet

Fiskartorpet

Fiskartorpet

Fiskartorpet

Fiskartorpet

Fiskartorpet

Fiskartorpet

Pris: 9000 kr/vecka eller 2000 kr/dygn.

Bokning: Stugan hyrs ut veckovis. Se om det är ledigt i bokningskalendern.


Sandviks Gård . 615 91 VALDEMARSVIK . 0123-101 00 . info@sandviksgard.se